Presă
10
MAI
2018
Parteneriat CEC Bank - SelfPay: 382 stații de plată SelfPay vor fi amplasate în unitățile CEC Bank până la finalul anului 2018.

În urma parteneriatului încheiat cu SelfPay, lider al pieței de terminale de tip self-service, în unitățile CEC Bank din toată țara vor fi instalate 382 stații de plată care vor prelua o parte dintre atribuțiile casierilor.

Citeşte mai mult…

18
APR
2018
ZebraPay devine SelfPay printr-un amplu proces de rebranding.

ZebraPay, companie de tehnologie specializată în furnizarea de soluții de plată de tip self-service, devine SelfPay.

Citeşte mai mult…

19
IUN
2017
ZebraPay a lansat astăzi Campania Promoțională "Zebrapay te trimite în vacanță!".

Încarcă Lycamobile şi câştigă premii toată vara!

Încarcă de minimum 5€, la orice terminal din reţeaua ZebraPay şi poţi câştiga prin tragere la sorţi 2x voucher de vacanţă în valoare de 600€ şi 9 x smartphone Samsung!

Campania se desfăşoară în perioada 19.06.2017 - 18.08.2017. Regulamentul campaniei este disponibil aici.

29
IUN
2016
Clienții Simplu Credit își pot plăti ratele la terminalele ZebraPay.

ZebraPay și Simplu Credit anunță semnarea unui parteneriat pentru serviciile de colectare electronică a plății ratelor de credit prin terminalele de plată self-service. Parteneriatul vine ca o alternativă de plată pentru clienții companiei de creditare.

Citeşte mai mult…

Apariţii în presă
O nouă modalitate de plată a ratelor de credit (capital.ro) Clienții Simplu Credit își pot plăti ratele la terminalele ZebraPay (comunic.ro) Si clientii Simplu Credit pot folosi terminalele ZebraPay (alexradescu.ro) Clienții Simplu Credit își pot plăti ratele la terminalele ZebraPay (blogatu.ro) Clientii Simplu Credit isi pot plati ratele la terminalele ZebraPay (ziare.com)
31
MAI
2016
ZebraPay prezintă soluții inovatoare pentru tehnologia self-service la CommunicAsia 2016 Singapore.

Compania ZebraPay expune soluții inovatoare pentru tehnologia self-service la standul României din cadrul târgului CommunicAsia 2016 care are loc în Singapore, în perioada 31 mai – 03 iunie 2016. Târgul este dedicat tehnologiei informației și comunicațiilor și prezintă cele mai noi și revoluționare tehnologii din domeniu.

Citeşte mai mult…

Apariţii în presă
IT&C sector - engine of the economy: ZebraPay presents innovative solutions at CommunicAsia 2016 Singapore (nineoclock.ro) ZebraPay prezintă soluții self-service inovative la CommunicAsia 2016 Singapore (efinance.ro) ZebraPay prezinta soluții inovatoare pentru tehnologia self-service la CommunicAsia 2016 Singapore (smartnews.ro) ZebraPay prezintă soluții self-service inovative la CommunicAsia 2016 Singapore (comunic.ro) IT&C sector - engine of the economy: ZebraPay presents innovative solutions at CommunicAsia 2016 Singapore (e-stireazilei.ro)
25
MAI
2016
Clienții Gaz Sud, Grup Dezvoltare Rețele și Premier Energy își pot achita facturile la terminalele ZebraPay.

Clienții Gaz Sud, Grup Dezvoltare Rețele si Premier Energy își pot achita facturile la terminalele ZebraPay, cea mai mare rețea de terminale de plată self-service din România. Astfel, Gaz Sud, Grup Dezvoltare Rețele si Premier Energy pun la dispoziția clienților o alternativă de plată simplă, sigură și modernă, accesibilă 24 din 24 de ore.

Citeşte mai mult…

Apariţii în presă
Clienții Gaz Sud, Grup Dezvoltare Rețele și Premier Energy își pot achita facturile la terminalele ZebraPay (business-arena.ro) Clienții Gaz Sud, Grup Dezvoltare Rețele și Premier Energy își pot achita facturile la terminalele ZebraPay (vocea-olteniei.ro)
25
FEB
2016
ZebraPay - compania românească de software cu cea mai mare creştere în top INC. 5000 Europe.

ZebraPay este compania românească de software cu cea mai mare creștere din topul Inc. 5000 Europe, fiind clasată în primii 1% dintre nominalizați, cu o creștere de 983%, în ultimii 3 ani. Anul trecut, compania a devenit lider de piață în industria terminalelor de plăți self-service, ajungând să opereze peste 1.800 de terminale la nivel național.

Citeşte mai mult…

Apariţii în presă
Afacerile ZebraPay au crescut cu peste 50% anul trecut, la aproape 10 mil. Euro (zf.ro) ZebraPay processes payments worth EUR 63 mln in 2015, makes it to INC 5000 Europe top (Business-review.eu) ZebraPay – compania românească de software cu cea mai mare crestere în top INC. 5000 Europe (blogatu.ro)
22
FEB
2016
Winmasters introduce soluţia de plată ZebraPay. Noua metodă de depunere rapidă şi securizată.

Winmasters, brandul de gaming internațional care aduce în online pariuri sportive, cazinou, poker și jocuri, în cel mai prietenos și incitant mediu, introduce ZebraPay, noua metodă de depunere sigură și securizată pentru utilizatorii români!

Winmasters oferă o multitudine de metode de plată pentru jucătorii săi: carduri de credit/debit (VISA & MasterCard), transfer bancar, Skrill, Neteller, card Paysafe, iar acum și ZebraPay! ZebraPay este caracterizată de tranzacțiile sale securizate, de diversitatea și calitatea serviciilor, dar și de interfața user friendly, cu o rețea extinsă cu peste 1.800 de terminale pe teritoriul țării.

Citeşte mai mult…

Apariţii în presă
Winmasters introduce soluţia de plată ZebraPay. Noua metodă de depunere rapidă şi securizată (romaniatv.net) Winmasters introduce soluţia de plată ZebraPay. Noua metodă de depunere rapidă şi securizată (economica.net)
13
IAN
2016
Clienţii Idea::Bank pot plăti ratele la credite prin terminalele ZebraPay.

Idea::Bank si ZebraPay anunta semnarea unui parteneriat pentru serviciile de colectare electronica a platii ratelor de credit prin terminalele de plata self-service. Parteneriatul este primul de acest gen din Romania si vine ca o alternativa de plata pentru clientii bancii.

Ratele aferente produselor de creditare oferite de Idea::Bank S.A. persoanelor fizice pot fi achitate in numerar simplu, comod şi sigur, prin intermediul terminalelor de plata ZebraPay, amplasate in mall-uri, magazine de proximitate cu program prelungit de lucru sau diverse puncte de trafic din toata tara.

Citeşte mai mult…

30
OCT
2015
Companiile românesti din IT cu cea mai rapidă creştere. Vezi topul Deloitte CE Technology Fast 50.

Cea mai bine clasată în topul creșterilor între firmele de IT din ţara noastră şi pe locul șase în regiune este ZebraPay, care a dezvoltat o reţea de terminale la care clienţii pot face plăţi electronice într-un mod securizat şi rapid. În momentul de faţă, ZebraPay deţine peste 1.700 de asemenea terminale în toată ţara, prin care utilizatorii pot plăti facturile telefonice, la curent sau la gaze, îşi pot cumpără bilete de avion sau la diferite evenimente şi îşi pot achita amenzile.

Apariţii în presă
Companiile IT românești, printre cele mai mari creșteri în Europa (digi24.ro) Companiile romanesti din IT cu cea mai rapida crestere. Vezi topul Deloitte CE Technology Fast 50 (wall-street.ro) România, pe locul doi într-un top Deloitte cu cele mai dinamice companii IT din regiune (mediafax.ro) Cu creşteri de peste 500% în domeniul tehnologiei, România ocupă locul 2 în clasamentul Deloitte CE Technology Fast 50 (businessmagazin.ro) Companii românesti faţă cu Deloitte Technology Fast 50 (alexradescu.ro) Romania ranks second in Deloitte CE Technology Fast 50 (thediplomat.ro) Romania comes second in Deloitte’s Technology Fast 50 ranking in Central Europe (romania-insider.com) Romania is second in Deloitte top of dynamic IT companies in CE (business-review.eu) Romania ranks second in Deloitte's CE Technology Fast 50 top (outsourcing-today.ro)
08
OCT
2015
MasterPass va fi integrat în portofelul electronic ZebraPay Wallet.

Platforma MasterPass va fi integrată în noul portofel electronic ZebraPay Wallet. Parteneriatul dintre Mastercard și ZebraPay, cel mai mare procesator de plăți în numerar prin tehnologia self-service din România, va facilita accesul utilizatorilor la o modalitate modernă de plată a facturilor și cumpărăturilor online prin intermediul unei singure aplicații, pentru o experiență de plată îmbunătățită. Astfel, consumatorii vor avea acces la rețeaua de peste un sfert de milion de comercianți din întreaga lume care accepta MasterPass. Portofelul ZebraPay va fi disponibil în primul trimestru al 2016.

Citeşte mai mult…

Apariţii în presă
MasterPass, integrat in ZebraPay Wallet (revistabiz.ro) MasterPass va fi integrat in portofelul electronic ZebraPay Wallet (dailybusiness.ro) Platforma digitală MasterPass va fi integrată în noul portofel electronic ZebraPay Wallet (efinance.ro) ZebraPay va lansa un “e-wallet” ce va permite transferuri P2P si plati folosind MasterPass (nocash.info.ro) MasterCard integreaza serviciul MasterPass in portofelul electronic ZebraPay Wallet (wall-street.ro)
20
IUL
2015
Facturile E.ON şi SEA Complet pot fi achitate la terminalele ZebraPay.

Începând cu jumătatea lunii iulie, clienţii E.ON și SEA Complet își pot achita facturile la terminalele ZebraPay, cea mai mare rețea de terminale de plată self-service din România. Serviciile puse la dispoziție prin intermediul terminalelor de plată sunt cele furnizate de E.ON Energie România, E.ON Distribuție România și SEA Complet – Servicii Energetice pentru Acasă.

Utilizatorii care își vor plăti facturile la terminalele ZebraPay vor parcurge 3 pași simpli: selectarea serviciului, scanarea codului de bare de pe factură sau tastarea numărului de client şi introducerea sumei de plată. Plata va fi confirmată în câteva secunde, prin eliberarea unei chitanțe.

Citeşte mai mult…

Apariţii în presă
Facturile E.ON și SEA Complet pot fi achitate la terminalele ZebraPay (cristianchinabirta.ro) Facturile la energie se pot plăti şi la terminale ZebraPay (alexradescu.ro) Facturile E.ON și SEA Complet pot fi achitate la terminalele ZebraPay (blogatu.ro) Facturile E.ON și SEA Complet pot fi achitate la la terminalele ZebraPay (amosnews.ro)
27
MAI
2015
Biletele la cele mai tari concerte ale verii sunt acum cu până la 20% mai ieftine.

Iabilet.ro și ZebraPay anunță reduceri de până la 20% la prețurile biletelor la spectacole achiziționate de la terminalele ZebraPay. Evenimentele vizate de această reducere sunt 5 dintre cele mai așteptate ale verii: Smiley & HaHaHa Production (1 iunie, Arenele Romane), Metalhead Meeting Festival (11 - 14 iunie, Cotroceni Open Air), Shine Festival (4-5 iulie, Arenele Romane), Sonata Arctica (15 iulie, Arenele Romane) și Goran Bregović (29 august, Arenele Romane).

Citeşte mai mult…

18
MAI
2015
Peste 200.000 de clienţi vola.ro își pot achita biletele de avion la terminalele ZebraPay.

Începând cu luna mai, clienții vola.ro își vor putea achita biletele de avion la terminalele ZebraPay, cea mai mare rețea de terminale de plată self-service din România. Serviciul se adresează celor peste 200.000 de clienți anuali ai agenției de turism online.

Clienții vola.ro care își vor plăti biletele de avion la terminalele ZebraPay vor parcurge 3 pași simpli: selectarea serviciului, tastarea codului de achiziției şi introducerea sumei de plată. Plata va fi confirmată în câteva secunde, prin eliberarea unei chitanțe.

Citeşte mai mult…

Apariţii în presă
Primele bilete de avion pot fi achitate în cash la terminalele neasistate ale ZebraPay (efinance.ro) Peste 200.000 de clienți vola.ro își pot achita biletele de avion la terminalele ZebraPay (blogatu.ro)
22
APR
2015
Peste 1 milion de români își pot achita facturile UPC la terminalele ZebraPay.

Începând cu luna aprilie, clienţii UPC din toata tara își pot achita facturile la terminalele ZebraPay, cea mai mare rețea de terminale de plată self-service din România.

Clienții UPC care își vor plăti facturile la terminalele ZebraPay vor parcurge 3 pași simpli: selectarea serviciului, scanarea codului de bare de pe factură sau tastarea numărului de client şi introducerea sumei de plată. Plata va fi confirmată în câteva secunde, prin eliberarea unei chitanțe.

Citeşte mai mult…

Apariţii în presă
Alternativă de plată pentru clienţii UPC (capital.ro) Peste 1 milion de români își pot achita facturile UPC la terminalele ZebraPay (blogatu.ro)
09
APR
2015
Parteneriat iaBilet.ro şi ZebraPay - prima soluție de vânzare bilete self-service.

Iabilet.ro și ZebraPay lansează prima soluție de vânzare self-service a biletelor la evenimente din România. Terminalele de plată ZebraPay sunt conectate direct la platforma iabilet.ro, iar cumpărarea funcționează pe bază de cash, Bitcoin și Seqr.

Rețeaua fizică de ticketing www.iabilet.ro se va extinde astfel pe cele 1500 de terminale ZebraPay din toata țara. Iubitorii de concerte, teatru si evenimente pot acum cumpara bilete la peste 300 de evenimente și de pe terminalele ZebraPay, instalate în lanțurile de retail precum Kaufland, Billa, Cora, Auchan, Carrefour, Mega Image, în universităţi, centre comerciale, pieţe, benzinării şi magazine de proximitate. Aparatele oferă rest sub formă de voucher, iar biletul este printat chiar de terminal, unde se regăsește codul de bare cu care se poate intra la eveniment.

Citeşte mai mult…

Apariţii în presă
1500 self-service payment terminals in Romania to sell tickets to cultural events (business-review.eu) ZebraPay și IaBilet își unesc forțele… (cristianchinabirta.ro) IaBilet si ZebraPay (alexradescu.ro) IaBilet.ro și ZebraPay lansează prima soluție de vânzare self-service a biletelor la evenimente din România (efinance.ro) IaBilet.ro și ZebraPay lansează prima soluție de vânzare self-service a biletelor la evenimente din România (blogatu.ro) IaBilet.ro și ZebraPay lansează prima soluție de vânzare self-service a biletelor la evenimente din România (eva.ro)
06
APR
2015
Abonații RCS&RDS își pot achita facturile la terminalele ZebraPay.

Începând cu luna aprilie, abonaţii RCS & RDS își pot achita facturile la terminalele ZebraPay, cea mai mare rețea de terminale de plată self-service din România.

Astfel ZebraPay și RCS & RDS pun la dispoziția clienților o alternativă de plată simplă, sigură și modernă, accesibilă 24 din 24 de ore. Terminalele de plată ZebraPay se găsesc în marile reţele de retail precum Kaufland, Billa, Cora, Auchan, Carrefour, Mega Image, în universităţi, centre comerciale, pieţe, benzinării şi magazine de proximitate.

Citeşte mai mult…

Apariţii în presă
Alternativă de plată pentru abonaţii RCS & RDS (capital.ro) Informaţii importante despre factura la RCS&RDS. Toţi abonaţii trebuie să ştie asta (realitatea.net) Abonaţii RCS & RDS își pot achita facturile la terminalele ZebraPay (blogatu.ro)